AUBURN MOUNTAINVIEW HIGH SCHOOL BELL SCHEDULE		
2024-2025 School Year		
Senior Awards Assembly		
ZERO PERIOD	8:20 - 9:05	45 Minutes
FIRST PERIOD	9:10 - 9:45	35 Minutes
SECOND PERIOD	9:50 - 10:25	35 Minutes
*Flag Salute, Announcements at beginning of period		
THIRD PERIOD	10:30 - 11:05	35 Minutes
FOURTH PERIOD AND LUNCH		
FIRST LUNCH	<u>In Class</u>	
11:05 - 11:35	11:40 -12:15	35 Minutes
SECOND LUNCH	In Class	
11:45 - 12:15	11:10 - 11:45	35 Minutes
FIFTH PERIOD	12:20 - 12:55	35 Minutes
SIXTH PERIOD	1:00 - 1:35	35 Minutes
ASSEMBLY	1:40 - 2:40	60 Minutes